TILBUD - se mere

Kontakt: Support@danishtrend.com

Smykker

Elegante damesmykker – opdag variationen!
Damesmykker fås i et meget stort udvalg. Der findes et passende smykke til enhver smag, behov og lejlighed, så enhver kvinde kan finde noget, der passer til hendes individuelle behov. Vi giver dig et overblik over de kategorier af damesmykker, som du kan finde på danishtrend.com.

Pris
Sorter efter
Brands
Rem
Kategorier
Farve
Filtrer produkter
Sorter efter
Pris
Brands
Urrem Materiale

Armbånd: Et armbånd er det ideelle valg for kvinder, der normalt ikke bærer mange damesmykker. Det understreger håndleddet og fuldender outfittet. Uanset om det er et lækkert armbånd eller et bredt armbånd – armbånd fås i adskillige designs og gør det muligt at skabe dit helt eget look.

Vedhæng og brocher: Brocher er indbegrebet af kvinders smykker, da de næsten udelukkende bæres af kvinder. De giver mulighed for at pifte et outfit op på ingen tid overhovedet. Vedhæng kan gøre simple kæder til et rigtigt blikfang og kan kombineres på mange måder.

Armbåndsure: Ure er mere end tidtagningsudstyr, der tjener os godt i hverdagen. Det er moderigtigt tilbehør, der fuldender et outfit eller fungerer som blikfang. Klassiske dameure med sølv- eller guldfarvede metalarmbånd passer godt til elegant garderobe- og forretningstøj, mens sporty versioner med læder- eller plastikarmbånd er de perfekte ledsagere til afslappet og ukompliceret look.

Halskæder: Halskæder er en af ​​de typer damesmykker, som intet smykkeskrin bør være foruden. De fremhæver hals, kraveben og décolleté og kan kombineres på mange måder. Colliers er det ideelle valg til eksklusive lejligheder. Det er ekstremt luksuriøse halskæder dekoreret med perler, diamanter eller andre ædelsten.

Øreringe: Øreringe indrammer ansigtet, og hvis de er lange nok, kan de henlede opmærksomheden på décolletéen. Udvalget af øreringe er stort og spænder fra subtile ørestikker til små og store bøjleøreringe til overdådige øreringe til festlige lejligheder.

Ringe: Ringen er et af de ældste smykker, som menneskeheden kender og har stor betydning i både herre- og damesmykker. Mens ringe legemliggjorde status, rigdom og tilhørsforhold i tidligere tider, står de i dag frem for alt for individualitet, men også for kærlighed og hengivenhed. Forlovelsesringe og vielsesringe symboliserer for eksempel evig forbindelse på grund af deres lukkede form.

Sæt: Et damesmykkesæt består af flere smykker, der er perfekt afstemt i forhold til design og materiale. Det kan for eksempel være en halskæde med et matchende armbånd eller et sæt bestående af ring, ørering og halskæde. Hvis du vil skabe et alt-i-et look og ikke længere vil bekymre dig om, hvilke smykker der passer sammen, er et smykkesæt det rigtige valg for dig.

Hos Danishtrend.com finder du eksklusive damesmykker fra kendte mærker og designere til toppriser. Vi tilbyder dig unikke smykker, der overbeviser med stor kvalitet og et vidunderligt look. I vores damesmykkeudsalg kan du spare endnu mere og købe damesmykker af høj kvalitet til lave priser.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.