TILBUD - se mere

Kontakt: Support@danishtrend.com

Punge

Pris
Sorter efter
Brands
Rem
Kategorier
Farve
Filtrer produkter
Sorter efter
Pris
Brands
Urrem Materiale

Vores vigtigste tilbehør: punge til mænd og kvinder
Selvom du ser bort fra håndtasker, har du stadig en pung! Når alt kommer til alt, skal småpenge, regninger og et konstant voksende antal chipkort gemmes væk, om muligt ét sted. Tegnebøger refererer normalt til en pung til kvinder. Disse er større end mænds punge, fordi mange kvinder har en håndtaske, og pungen behøver ikke at passe i en bukselomme. Punge af læder, kunstlæder eller stof lukkes forsvarligt med lynlås eller knap, så indholdet ikke spredes ud i tasken. I modsætning til damepungen er en herrepung som regel højst foldet og lukket med en knap, da mange mænd har deres smalskårne pung i bukselommen. En tofolds pung foldes én gang, mens en trefoldet pung foldes to gange og tilbyder flere kreditkortpladser.

Er din pung scanningssikker? De vigtigste moderne funktioner!
En pung er en uundværlig ledsager, der ligner på overfladen, men ændrer sig på indersiden. De er derfor udstyret forskelligt: ​​For eksempel har ikke alle punge et rum til store ID-kort eller køretøjspapirer. Atter andre har ikke et møntrum. Så før du vælger din pung, skal du tjekke de funktioner og dimensioner, du har brug for. Moderne tegnebøger har flere chipkortpladser, da dokumenter som kørekort, medlemskort eller ID-kort kun er tilgængelige i dette format. Nogle punge inkluderer en ekstra kortholder, som kan fjernes om nødvendigt. Disse kort indeholder ofte følsomme data, hvorfor tegnebøger er lavet med scanningsbeskyttelse. Denne RFID-beskyttelse (radiofrekvensidentifikation) er en beskyttende belægning i tegnebogen, der forhindrer læsning på afstand. Andre funktioner er for eksempel mobiltelefonrum til meget store punge eller aftagelige bæreremme, som du kan bruge dine punge med som clutches.

Bredt udvalg af punge til mænd og kvinder på danishtrend.com
I dag er punge bestemt mere end et praktisk tilbehør, som især mænd ofte ledsager i årtier. Klassikere i sort eller andre afdæmpede farver er lavet af læder eller højkvalitets imiteret læder, hvor dekorationen er meget økonomisk. Disse udvekslinger passer især til forretningslooket. Til en sporty pung bruges derimod nylon eller polyester, som er let, rivefast og vandafvisende. For aktive mennesker eller anstrengende aktiviteter holder plastik pålideligt ud. Ind imellem er der et væld af modepunge, hvis design spænder fra det brugte look til nitter og vovede dyreprints. Kvinder har næsten altid flere punge at vælge imellem, der også matcher den respektive taske. danishtrend.com tilbyder dig ædle og stilfulde punge, luksuriøse detaljer og ofte prikken over i’et i dit outfit.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.