TILBUD - se mere

Kontakt: Support@danishtrend.com

Pigeure

Hos Danish Trend har vi pigeure for piger i alle aldre – både børneure og ure til ældre piger. Vi er altså det helt perfekte sted for dig at gå på opdagelse efter et nyt, lækkert ur til en sød pige, du kender. Vores pigeure er fra flere forskellige brands, og deres designs spænder bredt. En ting er i hvert fald sikkert, og det er, at vi har lige det pigeur, din datter, niece eller dit barnebarn vil elske at gå rundt med. Kig vores sortiment nedenfor igennem, og drøm dig væk i søde motiver og lyserøde nuancer.

Pris
Sorter efter
Brands
Rem
Kategorier
Farve
Filtrer produkter
Sorter efter
Pris
Brands
Urrem Materiale

Feminine og smukke pigeure til forskellige aldre

Hos Danish Trend har vi pigeure, de fleste piger kun drømmer om. Vores sortiment er et sandt mekka af farver, uimodståelige motiver og seje urremme. Vi har et pigeur for enhver stil – også til pigen, der ikke er til lyserød og glitrende enhjørninger. Der skal være et pigeur til alle, og dét har vi i høj grad hos Danish Trend. Hvem er den heldige pige, der skal have et ur af dig?

Børneure til de små og pigeure til ældre piger fra fine brands

Vores pigeure er alle meget forskellige og varierer fra sjove og fantasifulde børnedesigns til mere afdæmpede og modne styles. Vi gør det sjovt at lære klokken med vores pigeure og børneure. Og for at sikre dig fine pigeure i god kvalitet er urene hos Danish Trend fra populære brands som Club, Bonett og Hot Shot (link: Hot Shot). Dyk ned det lyserøde univers af pigeure, og find lige præcis det ur, du leder efter.

Pigeure i fine styles og farver hos Danish Trend

Pigeure er ikke kun til for at se godt ud og pryde det samlede look. Pigeure er også den perfekte måde at lære mindre børn klokken på – og så er de samtidig en fryd for øjet med deres flotte farver og søde designs. Hos Danish Trend har vi selvsagt pigeure til forskellige aldre, og det samme gælder for vores drengeure. Så skal dine børn have et ur i fødselsdagsgave eller julegave, er du helt sikker på at kunne finde ét hos Danish Trend. Og bare rolig – vi har også herreure og dameure i uovertruffen kvalitet og lækre styles.

Ring til os på tlf. 56 32 50 38, eller skriv til vores mail support@danishtrend.com, hvis du sidder inde med spørgsmål til vores store udvalg af ure. Vi har mange års erfaring i branchen, så vi har de rette kompetencer til at guide og hjælpe dig. Vi bestræber os altid på at svare inden for 24 timer, når du kontakter os, så du kan komme hurtigt videre.

Bussen venter ikke
Under socialiseringsprocessen skal selv de små lære, at der skal være punktlighed. For forsinkelser ses hverken i skolehverdagen eller senere i arbejdslivet, hvorfor det er nødvendigt for det første at kunne læse uret og for det andet at have et, man kan bruge!

Så hvis du overvejer at give din datter eller dit barnebarn et ur i gave, så er det i bund og grund en god investering. Du kan bruge følgende faktorer som en guide til at sikre, at gaven er et hit:

Det er bedst aldrig at vælge alene
Selv unge piger er ofte meget modebevidste og vil ikke have alt på, hvorfor det er vigtigt, at uret også glæder dem – ellers er der stor risiko for, at uret rådner i skuffen. Så hvis muligheden byder sig, er det bedst at tage et kig på hjemmesiden sammen med din datter – så den lille kan vælge noget, hun også kan lide.

To vigtige aspekter
Følgende to aspekter er særligt vigtige, når du vælger et pigeur:

Læselighed
Man lærer at aflæse uret relativt tidligt, men det kræver stadig en vis øvelse at kunne aflæse tiden hurtigt og pålideligt – især hvis urskiven er så lille som et armbåndsur. Så giver det mening at forenkle det lidt ved at vælge en urskive, der er tilstrækkelig letlæselig, ved at sørge for at sikre en vis overskuelighed og måske også opgivne tal for de respektive tider.

Feminin
Kun et mindretal af pigerne vil vælge et ur med fodboldsymboler på urskiven, så du bør sikre dig, at uret også har en overordnet feminin karakter.

Forskel fra dameure
Som nævnt ovenfor har pigeure visse forskelle fra de ure, som voksne kvinder ville bære. Pigeure er ofte mere barneagtige i designet, og der er kun sjældent modeller, der har et ædelt design, og hvor der bruges værdifulde materialer (ædelsten mv.). Armbånd af metal er også en sjældenhed, da disse af praktiske årsager ofte er lavet af stof eller læder. Dette knækker ikke så let (normalt), kradser mindre og er generelt mere velegnet til en ung piges hverdag.

Populære symboler på et pigeur
Visse symboler og farver kan findes oftere, når du ser dig om efter et passende ur. Som pige kan du bære lyse farver, og det materiale, som uret er lavet af, er ofte plastik. Temaer der tages op på urskiven er mest som dans, Barbie, blomster og sommerfugle – men også urskiver med markante farver uden motiv er ikke ualmindeligt.

 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.