TILBUD - se mere

Kontakt: Support@danishtrend.com

Lommeure

Et lommeur har altid været betragtet som et særligt elegant tilbehør. De bæres på en kæde i en bukselomme eller jakkelomme. Lommeure bruges ofte som smykker. Lommeuret er en af ​​klassikerne blandt ure. Det er overvejende et herreur, men som kæde er det en elegant ledsager til kvinder. I dag er uret til bukse- eller jakkelommen dog stort set gået af mode og bliver næsten aldrig set som et herreur. Sådan et smukt analogt ur er en original gave, især til lejligheder som eksamen, jubilæum eller konfirmation.

Pris
Sorter efter
Brands
Rem
Kategorier
Farve
Filtrer produkter
Sorter efter
Pris
Brands
Urrem Materiale

Lommeure – stilfuld tidsvisning
Lommeure er ure med en stilfuld tidsvisning båret med eller uden kæde. De har en helt speciel smag. Formerne for udseende er forskelligartede: nogle gange elegant og enkel fra urkassedesign til urskive og visere, nogle gange rigt dekoreret, med kunstnerisk formede visere og buede tal på urskiven. Der skelnes grundlæggende mellem Savonette-designerne med fjederlåg og Lepine uden dette. Et lommeur kan udstyres med et håndviklet værk eller med et batteridrevet kvartsværk. Nedenfor præsenterer vi dig et rigt udvalg af lommeure som Savonette eller Lepine fra kendte producenter. På danishtrend.com finder du et stort udvalg af lommeure fra kendte mærker, billigt og hurtigt afsendt, mekanisk håndviklet eller med batterier.

Lommeure – Renæssancen af ​​en ædel klassiker
Tid er penge – alle har sikkert hørt dette ordsprog før eller mærket dets gyldighed på egen hånd. Men uanset om tiden skulle arbejde for eller imod dig: En tilsvarende tidsvisning – det være sig analog eller digital – tages stadig for givet for at finde vej i dagens samfund. De enkelte former for tidsvisninger har dog ændret sig mærkbart: Armbåndsure og mobiltelefonure har for eksempel nærmest skubbet mange ældre klassiske formater – som lommeuret – af markedet. Det betyder dog ikke, at du skal undvære et lommeur!

Lommeure, de små tidsmestere, bliver stadig lavet – og bliver stadig solgt. Også vi – et broget hold af yngre og engagerede såvel som ældre og erfarne medarbejdere – tilbyder køb og fragt. Det er trods alt ikke tilfældigt, at denne ret gamle lommeurform stadig er i stand til at gøre sig gældende på det lokale tidtagningsmarked. Den ganske enkelt høje elegance ved et lommeur er for eksempel ikke kun optisk, men også praktisk talt foran mange armbåndsure lavet af plastik og andre syntetiske materialer. Derudover er der opstået talrige undertyper inden for lommeure, som hver især har forskellige egenskaber og kan tilbyde et passende alternativ til næsten enhver type bruger.

Eksempelvis kan der generelt skelnes mellem versioner med og uden fjederlåg, de såkaldte Savonettes og Lepinen. For kvindelige brugere kan specielle sygeplejerskeure, især yndefulde former med påsatte kæder, også vise sig at være attraktive alternativer til den helt almindelige håndledsversion. I forbindelse med den ganske enkelt høje kvalitet – f.eks. lægger vi ikke kun vægt på et rent håndværk af urkassen, men også på en fejlfri funktion af den indre funktion, så vi altid med god samvittighed kan vedlægge garantibeviser til vores ure – Lommeure er ikke kun velegnede til konservative, men også til yngre brugere. Alt i alt er det absolut det værd at købe og bruge denne type ur!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.