TILBUD - se mere

Kontakt: Support@danishtrend.com

Drengeure

Mange mænd elsker at se, så hvorfor ikke starte fra barndommen? Det kan drenge i hvert fald hos Danish Trend. Vi forhandler fede og stilfulde drengeure samt sjove børneure fra kvalitetsmærker. I vores fine udvalg af drengeure er du sikker på at finde det perfekte ur til ham, som du gerne vil forkæle. Der findes drengeure med sjove motiver, som er perfekte til de mindre drenge, men også ure, der ligner mere det klassiske herreur. Opdag vores ure til drenge nedenfor.

Pris
Sorter efter
Brands
Rem
Kategorier
Farve
Filtrer produkter
Sorter efter
Pris
Brands
Urrem Materiale

Drengeure med fantasifulde designs og et sporty udtryk
Danish Trend er stedet at gå hen, når det kommer til at finde drengeuret. Fra barndom til ungdom. Vores sortiment er mangfoldigt, og der er et ur til enhver alder – og enhver smag. Vi har drengeure med sjove og fantasifulde motiver – både hvor motivet er en del af det overliggende design, og hvor der bare er subtile og søde detaljer i urskiven.

Til de ældre drenge er vores sporty og klassiske ure helt perfekte. Her kan du også investere i begge typer ure, så han har et lækkert ur til både afslappede og mere formelle lejligheder. Det er op til dig.

Find det perfekte drengeur fra mærker som Seits og Club
Vi har ikke bare drengeure fra et enkelt brand, men derimod fra mange forskellige mærker. Disse mærker kan kaldes Hot Shot, Club, Calypso og Bonett. Alle mærker er af høj kvalitet, så vi har høj drenger, du slutter med at vælge, for dig et lækkert et af slagsen med hjem.
Køb kvalitet og dens drengeur hos Danish Trend
Drengeure skal byde med sjov, leg og læring – men de må fløjlsagtigt også gerne se je og flåde ad. Og det gør vores drengeure naturligvis her hos dansk trend. Det samme gælder for tidligere fine advalg af piger, som ingen pige vil kunne stå for. Der er også et bredt udvalg af mænd og kvinder, så du kan komme længere op til dig selv. Hvad du kan gøre er helt sikker på at finde et ur for din smag med vores forskellige mærker.

Ring endelig til os på tlf. 56 32 50 38 eller skriv til vores mailadresse support@danishtrend.com, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det ideelle drengeur til den heldige. Vi bestræber os altid på at svare inden for 24 timer, så du ikke skal vente for længe på at få det seje drengeur hjem.

Valg af den rigtige model
I de sjældneste tilfælde vil drengen selv købe uret. Det er normalt en gave fra et nært familiemedlem. Men det er meget vigtigt, at drengen kan lide uret. Vær ikke bange for at spørge ham om hans ønsker og ideer eller bare vælge dem sammen. Så kan du for det første bruge tid sammen med drengen, og for det andet vil han så vælge et ur, som han har på. For kan du ikke lide uret, er der stor risiko for, at det bare ligger og ikke bliver slidt.

Udvælgelseskriterier for drengeure
Selvfølgelig adskiller drengeure sig på visse punkter fra herreure. Selv størrelsen på urskiven og armbåndet er vigtige kriterier. Det skal være alderssvarende. Hvis det var anderledes, så ville nogle drenge rende rundt med ure, der er for store, som simpelthen ikke er tilpasset deres alder og derfor også udgør en risiko for skader for de vilde små. Designet er også vigtigt. Det skal være “FAVORITTEMOTIFERNE” såsom et fodboldur. Eller skal en bil stå på skiven? Hvis du kan relatere til det, vil du elske dit nye drengeur.

Læselighed
Også selvom drengene allerede kan læse uret. Så de har stadig brug for et øget koncentrationsniveau for at kunne gøre dette hurtigt og pålideligt. Så det kan forenkles lidt. Sørg for, at uret har en klar skive. Tallene til tider bør også forblive læselige.

Maskulint præg
Drenge har visse standarder, når det kommer til udseendet af det ur, de bærer. Så meget desto vigtigere, at de kan lide det. Det er kun de færreste drenge, der vil kunne lide at bære lyserøde ure, og du vil bemærke, at det allerede i en ung alder er vigtigt, at armbåndsuret har noget maskulint. Især da det store forbillede ganske enkelt er faren eller faderens ven. Og de har heller ikke Mamas ur på!!!!!

Materialer, der i stigende grad bruges i drengeure
ure handler om at finde balancen mellem praktisk og kvalitets materiale. Du ved sikkert, at tingene kan blive lidt vildere i en drengs hverdag, og uret burde kunne modstå disse belastninger. Derfor bliver der ofte brugt hård plast til huset. Dette er relativt ufølsomt over for stød og ridser. Armbåndet er også sjældent lavet af metal, men enten lavet af noget blødere plastik eller stof. I en nødsituation bør et børnearmbånd være ødelæggeligt.

Farver og motiver
Drengenes ure har ofte motiver på urskiven. De omhandler de præferencer, som man typisk har i denne alder (fodbold, politi, tegnefilm osv.). Nogle gange bruges skiver uden motiv. Dette giver uret noget tidløst og neutralt. Det ser ofte lidt mere værdifuldt eller ædelt ud. De er da et godt valg for de ældre blandt de små. Ikke sjældent en variant før det første sporty herreur. Farvningen som sådan er normalt baseret på mørke eller beige toner.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.