TILBUD - se mere

Kontakt: Support@danishtrend.com

Dameure

På denne side hos Danish Trend har vi samlet et væld af dameure fra en række kendte mærker, der giver dig muligheden for at finde det dameur, som altid har manglet på dit håndled. Vores dameure kommer i en lang række designs, hvorfor du finder både klassiske og stilrene ure samt mere ekstravagante og sporty ure i vores sortiment. Så opdag endelig udvalget af vores dameure herunder og lad tiden stå stille et stykke tid.

Pris
Sorter efter
Brands
Rem
Kategorier
Farve
Filtrer produkter
Sorter efter
Pris
Brands
Urrem Materiale

Et væld af dameure i sølv, guld og rosa guld

Dameure kan være lige så forskelligartede som det tøj, vi har på – så der skal selvfølgelig være et dameur til enhver stil og lejlighed. Og her har vi gode nyheder til dig – for det gælder selvfølgelig også her hos Danish Trend. Vi har sørget for at sammensætte det mest solide og højkvalitetssortiment til dig – naturligvis i en lang række designs.

I vores udvalg finder du dameure i guld, rosaforgyldt og sølv samt vores armbånd fra smalle og feminine til bredere og sejere. Stropperne og kæderne kommer i stilrent stål, lækkert blødt læder og praktisk gummi. Der er med andre ord ikke noget dameur, som du ikke kan finde hos os. Gør et eller flere af vores dameure til en integreret del af dit daglige tilbehør og lad uret omkranse dit håndled i al sin pragt.

Dameure fra mærker som Gant, Jaguar og Festina

Måske er det et specifikt mærke, du leder efter, når det kommer til at finde dit nye ur? Hos Danish Trend har vi samlet alle vores mærker i kategorier, så du kan vælge ud fra dit yndlingsmærke. Fra de mærker, som vi sælger, kan vi nævne Inex, Lotus og Seits, som alle adskiller sig i deres design.

Dette skyldes, at der ikke er gået på kompromis med det faktiske design eller kvaliteten – hvilket er gældende for alle tidligere mærker. Mænd er mest på vagt, når gamle har fire damer i lidt længere tid og til slutningen af ​​dagen og festivalen. Er du læder og tør, som er sporty og praktisk, og ultramoderne og på den anden side, hvem er så og feminin? Du finder hele hos danske trend.

Dameur til enhver lighted hos Danish Trend

Hos den danske trend har ingen bare smukke og højkvalitets damer – for handlere af naturligt lys og herrer, duer og drengeure. Med andre ord kan du finde vej til hele familien – ingen han udelukket. Det er ikke enden på alle kategorier i webshoppen, og det er det, der inspirerer dig, hvis du har en masse flåde på den lange liste.

Har du spørgsmål til vores udvalg af dameure eller er der andet vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe på tlf. 56 32 50 38 eller ved at skrive til vores mailadresse support@danishtrend.com. Vi bestræber os altid på at svare inden for 24 timer, så du kan få dit nye ur hjem hurtigst muligt.

 

Simple dameure som ledsagere i hverdagen
På kontoret og til hverdagens gøremål behøver det ikke nødvendigvis at være et ædelt guldur. Et dameur i sort eller hvid, der klæder dit tøj diskret og neutralt, er ideelt. Hvis du kan lide en minimalistisk, reduceret stil, så vælg en urskive, hvor timerne kun er markeret med fine linjer. Disse og hænderne skinner i forsølvet eller forgyldt rustfrit stål. Armbånd lavet af brunt naturlæder eller plastik, som du bærer i din fritid sammen med casual jeans og T-shirts, ser mere sporty ud. En usædvanlig nyhed er træure til kvinder, der værdsætter naturlige materialer og bæredygtighed. Inde i trækassen er et kvartsværk af høj kvalitet, der kører på et batteri. Hos DIEMER finder du et alsidigt udvalg af forskellige modeller for enhver smag.

Ædle armbåndsure i sølv eller guld til festlige lejligheder
Mens du forbereder dig til en særlig aften, skal du omhyggeligt koordinere dit tøj, smykker og ur. Har du besluttet dig for sølvfarvede smykker, der runder din aftenkjole af på en cool og elegant måde, skal dit dameur også være sølv. Bær et matchende guldur med guldsmykker. Begge er suppleret med dyrebare dekorative elementer såsom krystaller, der løber rundt om urkassen eller en slående skive i glitrende perlemor. Sofistikerede armbånd er også et godt blikfang.

Hvad du skal være opmærksom på, når du køber et dameur
Et armbåndsur af høj kvalitet til kvinder er en investering i en langsigtet følgesvend. Vi har samlet nogle vigtige punkter, som du kan overveje, når du træffer dit valg.

Materialet
Etuier og armbånd er for det meste lavet af robust rustfrit stål. Belægning kan give det rustfrie stål en anden farve, såsom gult guld eller rosa guld. I dette tilfælde finder du betegnelsen guldfarvet i produktbeskrivelsen. Hvis ægte guld er involveret, er legeringen givet i et tal som 333 eller 375. Eksempelvis står 375 for 37,5 % ægte guld i materialet. Dameure, der skinner sølv, er ofte lavet af rustfrit stål. Du kan genkende ægte sølv på et tal som 975, der står for 97,5 % sølv i materialet.

Armbåndet
Du har valget mellem forskellige materialer og designs til armbåndet:

Klassikeren er metalarmbåndet, som består af adskillige elementer og ligger perfekt til dit håndled.
Filigranarmbåndet fra Milan, hvor flere tynde metalbånd er vævet sammen, fejrer i øjeblikket et comeback.
Afhængig af farve og design kan læderarmbånd se meget elegante eller rettere sporty og robuste ud.
Lette tekstilarmbånd er ideelle til sommeren og kan få lidt vand på en dag på stranden.
Vil du ikke forpligte dig? I dag kan du købe en hel række af dameure med flere udskiftelige remme. Bær fint læder til teateraftenen og silikone til heldagsvandringen.

Urværket
Quartz ure er normalt drevet af et batteri. Hvis denne er tom, stopper uret. Sådan et batteri holder dog i flere år. Et praktisk alternativ er det automatiske ur. En rotor registrerer hver bevægelse af din arm og omdanner den til energi. Hvis du bruger uret regelmæssigt, vil det køre pålideligt. Der er nu flere og flere dameure, der er drevet af solenergi. Selv et sådant ur vil ikke stoppe, så længe det modtager nok sollys. Så lad ikke solcelledrevne ure stå i mørke skuffer eller skabe i længere tid ad gangen.

Hvad kan en kronograf?
Ure med ekstra funktioner (komplikationer) kaldes kronografer. Oprindeligt var det næsten altid et stopur. Moderne kronografer har også mange andre funktioner såsom en alarm, en datovisning eller en integreret anden skive for at vise en anden tidszone.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.