TILBUD - se mere

Kontakt: Support@danishtrend.com

Dameure

Her på siden har vi hos Danish Trend samlet et væld af dameure fra en række populære brands, så du har mulighed for at finde det dameur, du altid har manglet på dit håndled. Vores dameure spænder bredt i deres designs, og derfor kan du både finde klassiske og stilrene ure samt mere flamboyante og sporty ure i vores sortiment. Så gå endelig på opdagelse i udvalget af vores dameure nedenfor, og lad tiden gå lidt i stå for en stund.

Pris
Sorter efter
Brands
Rem
Kategorier
Farve
Filtrer produkter
Sorter efter
Pris
Brands
Urrem Materiale

Et væld af dameure i sølv, guld og rosaforgyldt

Dameure kan være lige så forskellige som det tøj, vi går med – og derfor skal der selvfølgelig være et dameur til enhver stil og enhver lejlighed. Og her har vi en god nyhed til dig – for det er naturligvis også tilfældet her hos Danish Trend. Vi har nemlig sørget for at samle et så solidt og kvalitetsrigt sortiment for dig som overhovedet muligt – naturligvis i designs, der spænder bredt.

I vores udvalg finder du både dameure i guld, rosaforgyldt og sølv, ligesom vores remme er alt fra smalle og feminine til mere brede og cool. Remmene og lænkerne fås både i den stilrene stål, men også i lækkert, blødt læder og i praktisk gummi. Med andre ord er der altså ikke det dameur, du ikke kan finde hos os. Gør et eller flere af vores dameure til en fast bestanddel af dine hverdagsaccessories, og lad uret omslutte sig dit håndled med al sin pragt.

Dameure fra brands som Gant, Jaguar og Festina

Måske er det et særligt brand, du leder efter, når du skal finde dit nye ur? Hos Danish Trend har vi samlet alle vores brands i kategorier, så du kan selektere efter dit yndlingsbrand. Af brands, vi forhandler, kan vi nævne Inex, Lotus og Seits, som alle spænder bredt i deres designs.

Vi har dameure til hende, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet – det er gældende for alle vores brands. Men vigtigst af alt har vi dameure for enhver smag og til både hverdag og fest. Så leder du efter et dameur, der er sporty og praktisk, et ultramoderne et af slagsen eller et, der er sødt og feminint? Du finder det hele hos Danish Trend.

Dameure til enhver lejlighed hos Danish Trend

Hos Danish Trend har vi ikke bare smukke og kvalitetsrige dameure – vi forhandler naturligvis også herreure, pigeure og drengeure. Med andre ord kan du altså finde ure til hele familien hos os – ingen er udelukket. Så dyk endelig ned i alle kategorierne på vores webshop, og lad dig blive inspireret af de mange flotte ure i lækre kvaliteter.

Såfremt du har spørgsmål til vores udvalg af dameure, eller der er andet, vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe på tlf. 56 32 50 38 eller skrive til vores mail support@danishtrend.com. Vi bestræber os altid på at svare inden for 24 timer, så du kan få dit nye ur med hjem hurtigst muligt.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.